Nyereményjáték várandósok és édesanyák számára

A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar szakgyógyszerész-képzésén készülő egyik szakdolgozat számára kérdőíves felmérést végzünk a terhességi mobilalkalmazások használatáról egy nyereményjáték keretén belül.

A Játékban részt vehet minden olyan 18. életévét betöltött, legalább korlátozottan cselekvőképes, Magyarországon lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel és levelezési címmel rendelkező nő, aki várandós kismama, vagy már édesanya.

A kérdőív kitöltése anonim, azonban ha részt kíván venni a nyereményjátékban, a kérdőív végén kérjük adja meg nevét és e-mailes elérhetőségét.

A játék ideje 2016. június 28. -  2016. július 29., nyereménye az alábbi fotón látható egyedi, kézzel készített gyerekszoba fali dekor szett. A nyertes személyét 2016. július 30-án sorsoljuk ki és tesszük közzé portálunkon. A játék részletes leírása és a játékszabályzat ide kattintva olvasható.
 
A kérdőív eredményét minden esetben anonim módon kezeljük, statisztika kizárólag tudományos kutatás céljára készül.
Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárul a készülő szakdolgozathoz, valamint a jövő várandós mobilapplikációinak fejlesztéséhez, továbbá köszönjük a megosztásokat is!
 
 

A NYEREMÉNYJÁTÉK LEZÁRULT!

EREDMÉNYHIRDETÉS ITT!

 
 
 
Gyerekszoba fali dekor szett