fbpx

A Naptárak.com mostantól támogatható a Patreonon!

A Naptárak.com tartalomgyártásához mostantól kezdve hozzájárulhatsz a Patreon.com támogatói platformon keresztül!

De mi is az a Patreon és miért jó a tartalomgyártónak és a támogatónak egyaránt?

A Patreon egy olyan platform, amely lehetőséget ad a tartalomgyártóknak arra, hogy közvetlenül kapcsolatba léphessenek és támogatást kérjenek az olvasóiktól, követőiktől. Az előfizetők, vagyis a támogatók opcionálisan rendszeres, általában havi díjat fizethetnek azért, hogy részesülhessenek a különleges, csak nekik szóló extra tartalmakból.

A tartalomgyártóknak ezáltal lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül finanszírozzák a tartalomgyártásukat, és így jobban fókuszálhassanak arra, hogy minőségi tartalmat állítsanak elő, a követők, visszatérő látogatók pedig támogatásukkal lehetővé teszik, hogy kedvenc tartalomgyártóik továbbra is dolgozhassanak az általuk szeretett tartalmon, és egyúttal különleges tartalmakhoz is hozzáférhessenek.

A jelenlegi gazdasági helyzetben a Naptarak.com számára is fontos lépés volt, hogy csatlakozott a Patreon közösségéhez. A rendszeres támogatások révén biztosítani lehet a további tartalomgyártást, így a látogatók (előfizetők és nem előfizetők egyaránt) továbbra is minőségi tartalmakat kapnak az oldalon. Emellett a különleges, csak előfizetőknek szóló tartalmak is vonzóvá teszik az előfizetést, így a Naptarak.com még szélesebb közönséget tud elérni és magasabb minőségű tartalmat lesz képes készíteni.

Az előfizetési lehetőségek között öt támogatói szint található: a „kártyanaptár” szint a legkisebb (1190.- Ft + ÁFA), míg az „almanach” szint a legmagasabb összegű (24 190.- Ft + ÁFA) támogatást jelenti. Az előfizetők a támogatási szintjüktől függően különleges tartalmakhoz férhetnek hozzá, mint például exkluzív asztrológiai előrejelzések vagy extra letölthető naptárak.

A Naptarak.com Patreon-oldala elérhető a patreon.com/naptarak címen. Az oldalon további részleteket, valamint valamennyi előfizetői szint leírása is megtalálható.

Érdemes megjegyezni, hogy a Patreon platformja jelenleg csak részben áll rendelkezésre magyar nyelven, a felhasználói felületen számos szöveg angol nyelven jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik nem beszélnek angolul, lehetnek nehézségeik az oldal használatával kapcsolatban. Ennek ellenére a Naptarak.com oldalán található támogatási lehetőségek természetesen magyar nyelven érhetők el, és az előfizetők által elérhető különleges tartalmak is magyar nyelven állnak rendelkezésre.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy az előfizetői támogatás opcionális, a Naptarak.com oldalon megtalálható valamennyi tartalom továbbra is változatlanul elérhető lesz mindenki számára!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre