fbpx

Halak – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Halak jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Komoly hangulattal kezded a hónap elejét. A hónap Kos szakaszának elején a biztonságodra és a vagyonod növelésére összpontosítasz. Amint beköszönt a Bika időszaka, elkezdődik a szórakozás! Több társasági életed lesz és akár utazás is várhat rád. A hónap kezdete izgalmas lehet, hiszen az április 3-i Merkúr belépése Bikába utazási terveket vagy izgalmas híreket hozhat az életedbe. Az önkifejezés: a szívben és az elmében felmerülő gondolatok kommunikálása most a legfontosabb. Merd megosztani gondolataidat és ötleteidet, mert sosem tudhatod, kit inspirálsz!

Az április 6-i Mérleg telihold az érzelmeidet hozza a felszínre. Lehet, hogy megkötsz egy szerződést, vagy elmélyíted a kapcsolatodat egy partnerrel vagy fontos személlyel az életedben. A befektetések és pénzügyek is döntő pontot érhetnek el. Az április 7-én Bikában lévő Vénusz fényszögkapcsolata a Halakban lévő Neptunusszal izgalmas híreket hozhat. Utazhatsz, vagy egyszerűen csak olyan híreket hallasz, amelyek ígéretesnek tűnnek a jövőre vonatkozóan. Pozitív energia folyik a kapcsolataidba, vonzóbb vagy, mint valaha.

Április 10-én a Vénusz az Ikrekbe lép, így most az otthonodra és az életkörülményeidre összpontosítasz. Pozitív időszak következik a szeretteiddel kapcsolatban. Biztonságban érzed magad és biztonságos környezetet teremtesz otthonodban. Április 14-én azonban az Ikrekben lévő Vénusz és a Halakban lévő Szaturnusz közötti feszültség megnehezítheti a dolgaidat. A kapcsolataid a családban eddig harmonikusak voltak, de most felmerülhet némi feszültség. Talán határokat kell szabnod a szeretteiddel vagy nehéz beszélgetést kell lefolytatnod, amit eddig elkerültél. Ne aggódj, ez a kozmikus hatás gyors, nem tart sokáig!

Az április 20-i Kos újhold a második Kos újhold az évben, ráadásul most napfogyatkozást is hoz magával. Ez egy új fejezetet jelent a vagyonod, az anyagi helyzeted, a kényelmed és az erőforrásaid szempontjából. Lehet, hogy új munkát kezdesz, vagy éppen egy másikat hagysz el, vagy valamilyen módon szabályozod a kiadásaidat. Ha már régóta szeretnél valamilyen különleges terméket, most lehet, hogy megengedheted magadnak. Ezek a kis élvezetek egészségesek és fontos az ilyen gondoskodás saját magadról!

Az április 20-i Nap belép a Bikába, és készen állsz arra, hogy több időt tölts barátaiddal, és kapcsolatot teremts azokkal, akiket a szívedben tartasz. Készen állsz arra is, hogy valamilyen módon bővítsd az elmédet – írj, olvass, vagy jelentkezz be egy tanfolyamra. A Nap a Bikában ugyanazon a napon diszharmonikus fényszöget képez a Vízöntőben lévő Plútóval, és megszállott gondolatok törhetnek a felszínre. Talán ideje hangot adnod néhány félelmednek, vagy megosztanod a titkaidat egy megbízható személlyel az életedben.

Az április 21-én érkező retrográd (hátráló mozgású) Merkúr a Bikán keresztül halad. Ez a retrográd hatás a legtipikusabb módon manifesztálódik nálad – félreértések, technikai problémák, közlekedési késések és régi barátok jelentkezése várható ezekben a napokban. Ez a néhány nap lehetőséget nyújt, hogy lassítsunk egy olyan gyors tempójú világban, mint amilyen a miénk. Talán újra átgondolsz néhány ötletet, vagy egy érdeklődési területet, amit tanulmányozol.

Az április 29-i Mars a Rákban fényszögbe kerül az Uránusszal a Bikában. Energikusabbnak érezheted magad és készen állsz kockázatot vállalni! Váratlan romantikus pillanatok jöhetnek létre és kreatívabbnak érzed magad, mint valaha. A mai dolgod az, hogy élvezd az életet.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre