fbpx

Kos – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Kos jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Áprilisban lassítanod kell! Az érdeklődésed a pénzügyeidre, a munkádra és a kényelmedre összpontosul. Itt az ideje, hogy elkényeztesd magad, de vedd figyelembe a pénzügyi helyzetedet is. A hónap elején, április 3-án a Merkúr a Bikába lép, ami az anyagi helyzetedet vagy munkádat érintő híreket hozhat. Ha béremelést vagy előléptetést reméltél, most jött el az idő, hogy kiállj magadért! A Merkúr egy rugalmas és alkalmazkodó bolygó, nagyon gyors mozgású, így a pénz be-, és „kifolyása” is megtörténhet. Ha teheted, képezz némi pénzügyi tartalékot.

Április 6-án a Mérlegben lévő telihold megvilágítja a kapcsolati szektorodat, amely a fontos kapcsolataidban változásokat hozhat. Aláírhatsz egy szerződést vagy akár kiléphetsz belőle. Lehet, hogy úgy érzed, ketté kell szakadnod, hogy eleget tégy a számodra fontos embereknek, de maradj is meg önazonosnak.

Április 10-én a szerelem és a szépség bolygója, a Vénusz az Ikrekbe lép, amely arra ösztönöz, hogy a szívedből beszélj. Írj néhány szerelmes levelet, mert a szavaid most kifejezőbbek lehetnek kifejezőbbek, mint máskor. Ez időszak alkalmas arra is, hogy új készségeket tanulj meg. Április 11-én a Nap és a Jupiter találkozik a jegyedben, amely támogatást, szerencsét és jó híreket hoz a számodra.

Április 14-én a Vénusz Ikrek és a Szaturnusz Halak kozmikus helyzete miatt egy izgalmas terved késleltetve lesz, vagy nemet mondanak, amikor te igent reméltél volna. Ez egy átmeneti visszaesés és lehetőség arra, hogy átgondold, mi nem működik. Szükség esetén kérj tanácsot!

Április 20-án éjfél után újhold és egyben napfogyatkozás is lesz a jegyedben (Magyarországról nem látható). Az asztrológia szerint a veled kapcsolatos események sorsfordítóak és sorsdöntőek lehetnek, amely a megjelenéseddel, identitásoddal, a projektjeiddel és a világgal való kapcsolódási módoddal hozható összefüggésbe. Bátran hagyatkozz a megérzéseidre! Lehet, hogy a kapcsolatokban is új kezdetek vagy változások történnek.

Ugyanezen a napon, azaz április 20-án a Nap a Bikába lép, amely további figyelmet fordít a pénzügyi világodra és a munkádra. A Nap Bikában való tartózkodása alatt szerződés kapcsán tárgyalhatsz, vagy egy projektre összpontosíthatsz. Ez az időszak azonban lehetőséget ad arra, hogy kicsit kényeztesd magad. Menj el egy masszázsra vagy kérd meg rá a partneredet. Április 20-án a Nap és a Plútó Vízöntőben találkozik. Lehet, hogy többet vársz azoktól az emberektől, akikkel kapcsolatban vagy, mint kellene. Ha baráti körödben egészségtelen hatalmi dinamikákat tapasztalsz, azok most nyilvánvalóbbak lehetnek. Lehet, hogy azon is gondolkodsz, hogy kikre érdemes fordítanod a figyelmed, az idődet és az energiádat, és kik nem azok, akik nem érdemlik meg.

Április 21-én a Merkúr Bikában retrográd állásba (látszólag visszafelé halad az égbolton) kerül, amely az okozhatja, hogy a munkáddal, pénzügyeiddel, béremeléssel vagy előléptetéssel kapcsolatos ügyeid elakadhatnak. A leveleid elakadhatnak, a fizetések késedelmesek lehetnek. Vigyázz a költségvetésedre ebben az időszakban, mert a számlák vagy váratlan költségek felhalmozódhatnak. Gondold át alaposan a pénzügyeidet. A hónap végén, április 29-én a Mars a Rákban, valamint az Uránusszal a Bikában egymásra fognak hatni, ekkor támogatást kaphatsz egy személytől. Lehet, hogy időt szeretnél tölteni a szeretteiddel otthon vagy meglátogatni valakit váratlanul a múltadból. Élvezd az utazást és kitartást kívánunk április hónapra!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre