fbpx

Nyilas – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Nyilas jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Sok szórakozásban lesz részed, ahogy ez a hónap elkezdődik. Fel is teheted magadnak a kérdést, hogy jó lenne-e, ha minden hónap ilyen lenne? A Kos jegyű évszak felidézi benned, hogy az életet át kell élni, ezért fókuszba helyezed az örömöt és az élvezeteket. Amikor a Bika időszaka eljön, készen állsz egy új projektre, vagy újraértékeled mindennapi szokásaidat és rutinodat!

Az április 3-án bekövetkező Merkúr hatása okozhat némi bosszúságot, amint a Bika jegyébe lép. Kisebb viták vagy nézeteltérések is előfordulhatnak – úgy érezheted, hogy az élet most nehezebb, mint szokott. Lehet, hogy csak túlterhelt vagy!

A Mérleg jegyben bekövetkező telihold április 6-án felhívja a figyelmedet a baráti körödre. Dráma vagy konfrontáció is előfordulhat. Egy vágy vagy remény a jövőre nézve is kibontakozhat ebben az időszakban. A rád ható energiák most enyhén kaotikusak. Ha bizonytalan vagy a dolgaidban, próbálj meg kicsit lazítani, kikapcsolódni, ha lehetséges. Április 7-én, amikor a Bika jegyében lévő Vénusz a Halak jegyű Neptunusszal találkozik, emiatt úgy érezheted, hogy végre találtál egy új rutint, amely támogatja a mentális, fizikai és spirituális jólétedet. Ez egy rendkívül kreatív és termékeny nap. Április 10-én a Vénusz az Ikrek jegyébe lép, és figyelmet fordít a kapcsolataidra. A romantika a levegőben van, és talán a jövőről is beszélgetsz a szerelmeddel. Ez egy harmonikus időszak a munkahelyi és a társas kapcsolatokban, legyenek azok romantikusak vagy barátiak. Izgalmas lehetőségek is kezdhetnek kibontakozni. Április 11-én az Kos jegyben lévő Nap és Jupiter találkozik az égen és bőség, szerencse és áldás ér téged. Ha valami újat szeretnél megalkotni ebben a világban – legyen az bármi – ez lehet a szerencsés napod. A most rád ható energia optimista, romantikus és reményteljes. Ünnepelj, kövesd az örömödet és ha lehetséges, hanyagold el kicsit a felelősségeidet. Az alkotói szellemedre és örömeidre kell összpontosítanod ma. Ígéretes hírek is érkezhetnek – sok minden van, amit ünnepelhetsz! Néhány nappal később, április 14-én az Ikrek jegyben lévő Vénusz diszharmonikus kapcsolatba kerül a Halak jegyű Szaturnusszal, ami arra utal, hogy határokat vagy elvárásokat kell megállapítanod egy partnerrel kapcsolatban. Nehéz beszélgetések is zajlanak ma a jövőbeli terveid vagy közös lakóhelyed körül.

Napfogyatkozás és újhold köszönt rád április 20-án a Kos jegyében, amely felébreszti a kreatív énedet! Ez egy új kezdet a szórakozás, a kreativitás, a romantika és az öröm terén. A nap ugyanezen a napon a Kosból átlép a Bikába, Te pedig emiatt a részletekre és a rutinodra összpontosítasz. Létrehozhatsz egy újabb rutint, amely segíti az új szenvedélyprojekted életre keltését. Ugyanezen a napon a Bikában lévő Nap diszharmonikus fényszögbe kerül a Vízöntő jegyű Plutóval, talán kemény szócsaták várhatók.

A mindenki kedvenc asztrológiai eseménye április 21-én történik, amikor a Merkúr Bikában hátráló mozgásba lendül. Úgy érezheted, hogy nincs kontroll a napi időbeosztásod felett! A munka túlzott hajszolása nem fog jót tenni neked. Ez az az időszak, amikor meghatározzuk a határainkat és kiszűrjük az unalmas, időigényes de haszontalan tevékenységeket az életedből. Kicsi változások nagy eredményekhez vezethetnek az idő múlásával. Április 29-én a Rák jegyben lévő Mars fényszögkapcsolatba kerül a Bika jegyű Uránusszal. Készen állhatsz arra, hogy felszabadítsd fel abból a korlátozó hitrendszerektől, amelyek korábban visszatartottak, esetleg megbocsájtást adhatsz magadnak vagy másoknak. Gyógyulás, növekedés és átalakulás történhet ebben a hónap végi időszakban.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre