fbpx

Rák – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Rák jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Dolgozol, mint a méhecske! A Kos jegyének idején a legmagasabb ambícióidra, céljaidra vagy karrieredre fókuszálsz. Talán végre elismerést is kapsz a kemény munkádért! Amikor beköszönt a Bika időszaka, kész vagy egy kis szórakozásra és időt töltesz a barátaiddal. A hónap április 3-án meglepetést tartogat neked, ugyanis izgalmas jövőbeli célokat érintő hírekkel indul, amikor a Merkúr a Bikába lép. A Merkúr később a hónap során retrográd (hátráló) lesz a Bikában, ezért figyeld, mi történik ezen a napon! Ez előre vetíti a Merkúr retrográd eseményeit. Előfordulhat, hogy a szokásosnál is elfoglaltabb lesz a programod társas eseményekkel. Élvezd az utat és maradj nyitott – olyan személyekkel találkozhatsz, akik befolyással lehetnek az életedre!

A Mérlegben lévő telihold április 6-án fordulópontot jelenthet a magánéletedben. Változások történhetnek a lakóhelyeddel és a családi környezeteddel kapcsolatban – talán költözöl, bővíted a családodat, vagy új dolgot tudsz meg egy családtagodról. Ugyanakkor előfordulhat, hogy előléptetést kapsz vagy változások állnak be a munkahelyeden. Az ígéretes és izgalmas hírek április 7-én érkeznek, amikor a Bikában lévő Vénusz találkozik a Halakban lévő Neptunusszal. A hangulat romantikus, kreatív és együttérző. Ha egyedülálló vagy, akkor találkozhatsz valakivel, akiben esetleg megtalálhatod életed másik felét. Április 10-én a Vénusz az Ikrekbe lép és az átlagosnál is jobban és fantáziadúsabban érzed magad.

Április 11-én a Nap és a Jupiter a Kosban találkozik, szerencsét és gazdagságot hozva az életedbe vagy a karrieredbe. Mások felismerik a képességeidet, és végre jutalmaznak értük. Élvezd a reflektorfényt – keményen dolgoztál ezért a mérföldkőért! Április 14-én észszerűbb határokat kell szabnod az időddel és a feladataiddal kapcsolatban, amikor az Ikrekben lévő Vénusz diszharmóniába kerül a Halakban lévő Szaturnusszal. Ha túl sokat dolgoztál vagy túlterhelted magad, akkor minden szétfolyhat. Lassíts le és ne félj nemet mondani! Az április 20-án bekövetkező újhold és napfogyatkozás a Kosban új kezdetet jelent a karrieredben vagy az életedben. Vigyázz, mert aznap a jövőd számára veted el a magokat. Később a nap folyamán a Nap a Bikában, a Plútó pedig a Vízöntőben harcol egymással. Néhány befolyásos személy készen állhat arra, hogy befektessen az ötleteidbe.

Amikor a Merkúr április 21-én retrográd (hátráló) mozgású lesz a Bikában, készen állhatsz arra, hogy elengedj néhány régi barátságot. Éppen ezért szakíts időt arra, hogy észrevedd, mi történik a barátságaid körül ebben a periódusban. Az igazság idővel úgyis kiderül. Ezenkívül újra gondolhatod az egyik hosszú távú célodat és megtalálhatod az új irányt vagy utat, amit a közeljövőben követhetsz. Az április 29-én bekövetkező Mars Rákban és Uránusz Bika találkozó új energiát hozhat. Inspiráló érzések öntenek el és innovatív ötletek jöhetnek. Készen állsz valamire, hogy újszerű módon mutasd meg magad a világnak. Váratlan támogatás is érkezhet. Mindent bele!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre