fbpx

Skorpió – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Skorpió jegyűek 2023 április havi horoszkópja

A Skorpió csillagjegyűeknek áprilisban még sosem voltak ennyire elfoglaltak. Akármilyen jól is állsz a dolgokkal, úgy érzed, hogy még mindig megfulladsz a munkában. Később, a hónap Bika időszakában a fókuszod a legközelebbi kapcsolataidra és partneri viszonyaidra irányul.

Az izgalmas hírek már április 3-án érkeznek, amikor a Merkúr a Bikába lép. Ez a partnerségekkel és együttműködésekkel kapcsolatos beszélgetések időszaka, akár új szerződések is születhetnek. Az együttműködések most különösen előnyösek, és ebben az időszakban a szerelmi életedre is több mentális energiát fordíthatsz. Azonban az irigység hulláma is elérhet, amelyet mások vetítenek rád, mivel irigylik a veled született tehetségedet. Ne hagyd, hogy ezek a negatív erők hatással legyenek rád, most is és mindig ragyognod kell!

Április 6-án a Mérlegben lévő telihold a horoszkópod saját énedet jelölő házát világítja meg és arra ösztönöz, hogy több időt szánj magadra és pihenj. A spirituális gyakorlatok tisztább gondolkodást eredményezhetnek. Próbáld ki, lehet, hogy most szükséged van erre! Figyelj a jelekre és a szimbólumokra – ma a világegyetem gyorsított üzemmódban van veled kapcsolatban! Ez az időszak a zárás és a gyász időszaka is lehet. Ha szükséged van rá, akkor a szívedet és a lelkedet kell gondozni, most még nem kell továbblépned, adj magadnak egy kis szünetet. Április 7-én a Bika-Vénusz és a Halak-Neptunusz kreativitást és romantikát hoznak az életedbe. Támogatás és megoldások érkezhetnek, az interakciók másokkal empatikusak és megértőek. A szinglik egy forró randira számíthatnak, míg a párkapcsolatban élő Skorpiók számára lehetőség nyílik a mélyebb lelki kapcsolódásra.

Április 10-én a Vénusz az Ikrekbe lép, és a figyelmed az erőforrásokra, mások támogatására valamint a saját lelkedre irányul. Ebben az időszakban az érzelmi kötődéseidet, vágyaidat és fixációidat is átgondolhatod. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki szeretteiddel. Április 11-én a Nap és a Jupiter a Kosban találkoznak, ami egy nagy pozitív fordulópontot jelenthet. Lehet, hogy egy hosszabb ideje fennálló konfliktust oldasz meg, vagy egy nagyobb projektet fejezel be. Ma van az a nap, amikor ünnepelheted a sikereidet, bármilyen kicsik is legyenek azok! Rengeteg időt és energiát fektettél bele. A támogatás akkor érkezik, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Április 14-én a Vénusz az Ikrekben szembenállásba kerül a Bika-Szaturnusszal, ami egy „nem” formájában jelentkezhet. Kaphatsz egy meghívást egy „vad” bulira, de sajnos a kötelesség és a felelősség hívása erősebb lesz. Döntést kell hoznod a szíved és az ész között.

Április 20-án újhold és napfogyatkozás van a Kosban. Ennek az égen történő megjelenése sorsdöntő vagy végzetes eseményt hozhat a horoszkópképleted azon részén, amely a konfliktusokat, kemény munkát, a napi rutint, az egészséget és a szokásokat irányítja. Lehet, hogy készen állsz a szokásaid megváltoztatására, vagy valamilyen mélyreható módon változást tapasztalsz a mindennapi rutinodban vagy karrieredben!

Április 20-án a Nap a Bikába lép, és a figyelmed a kapcsolataidra irányul. Azok számára, akik készek a kapcsolatukban következő lépést megtenni. A jövővel kapcsolatos tárgyalások valószínűleg ebben az időszakban zajlanak. Lehet, hogy olyan emberekkel találkozol, akik kihívás elé állítják a céljaidat vagy az álláspontodat. Ne félj a véleményedért kiállni! Ez az energia jól jöhet a szerződések és beszélgetések során is. Ugyanezen a napon a Nap a Bikában diszharmonikus fényszöget képez a Vízöntő-Plútóval, feszültséget keltve a munkahelyi és a magánéletedben egyaránt. Az egóütközések kibontakozhatnak. Figyelj a kapcsolati dinamikára, szükség esetén szerezd vissza az erődet.

Április 21-én a Merkúr a Bikában retrográd (hátráló) mozgásba kerül, ami visszalépéseket és késéseket hozhat a szerződések, tárgyalások vagy együttműködések során. A magánéletedben most a volt szerelmeid jelenhetnek meg. Készen állsz végre elengedni valakit egyszer s mindenkorra? Ha a múltból valaki visszatér az életedbe, add meg magadnak az időt, és használd a megérzéseid mellett a józan eszedet is, mielőtt elhamarkodott döntést hozol. A párok számára ez egy olyan időszak lehet, amikor az elodázott problémákat kell megoldani. Április 29-én a Rákban lévő Mars és a Bikában lévő Uránusz találkoznak, ami elősegíti az előrehaladást a folyamatban levő beszélgetések, tárgyalások során. Találhatsz új és innovatív megoldásokat, vagy kompromisszumokat köthetsz. Ne félj kockáztatni és új dolgokat kipróbálni!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre