fbpx

Párkapcsolati bioritmus kalkulátor

Add meg a saját és partnered születési dátumát és megtudhatod, hogy a következő 30 napban fizikai, érzelmi és intellektuális téren milyen köztetek az összhang!



Dátum Fizikai bioritmus Érzelmi bioritmus Intellektuális bioritmus

A bioritmus az emberek különböző tulajdonságainak ciklikus változását jelenti. Ez az állapot és annak változása minden emberre jellemző, amelyre az emberi szervezet számos módon reagálhat. Az emberi bioritmus magába foglalja az érzelmi, fizikai és intellektuális állapotokat, melyek mindegyike különböző periódusok szerint változik. Erről itt írunk bővebben.

Mindenki más és más bioritmussal rendelkezik. Az egyes emberek különböző bioritmusai alapján eltérő módon reagálhatnak a külső tényezőkre, akár más emberek viselkedésére.

Éppen ezért a bioritmus fontos szerepet játszik a párkapcsolatokban is. Ahogyan nekünk, úgy a párunknak is van egy meghatározott bioritmusa. Miután ezek a ritmusok a szinuszgörbe szerint változnak, a kettő csak ritkán van tökéletes összhangban.

Az egymásnak akár ellentmondó bioritmusok azonban ugyanúgy szolgálhatnak a kapcsolat sikeréhez, mint az egymást kiegészítő bioritmusok. A kulcs az, hogy meg kell érteni a másik ember bioritmusát, hogy megtaláljuk a közös nevezőt.

A bioritmus ismerete segít megérteni az embereket és abban is segít, hogy jobban megértsük és elfogadjuk, milyen hatással vagyunk egymásra.

A társas- és párkapcsolatok szempontjából ennek ismerete segíthet jobban megérteni, miért viselkednek egymás iránt bizonyos módon. A bioritmus ismerete segíthet megérteni saját magunkat és másokat is, és ez által megkönnyíti a kapcsolatok irányítását. Ez segíthet abban is, hogy könnyebben kezeljük a stresszt és a feszültségeket, amelyek a párkapcsolatokban gyakran előfordulnak.

Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre