fbpx

Egyedi kismama napló – 5 perc alatt elkészítheted és akár már most megrendelheted a nyomtatott változatot!

Babát vársz, vagy csak most tervezitek? Párod vár babát? Esetleg lányod vagy unokád? Barátnőd?

Ha kismama vagy, vagy ajándékot keresel hozzád közelálló várandósnak, fantasztikus termékkel készültünk Neked!

Csak pár kattintás és a PDF verzió akár már 5 percen belül a Tiéd is lehet! Nézd meg a bemutató kisfilmet és görgess lejjebb!

 

Annyi teendője van ilyenkor egy kismamának! Az élet fenekestől megfordul. Minden kismamában előbb-utóbb megérik a gondolat, hogy jó lenne valahogy rendszerezni a babavárás mindennapjait: vizsgálati és egyéb fontos időpontokat felvezetni, jegyzeteket készíteni, mindamellett hasznos, ha tudjuk, milyen fejlődési fázisban van a baba, fel kell készülni a szülőszobai napokra, de elő kell készíteni a babaszobát is és természetesen egy naptár sem jönne rosszul.

Értelemszerűen ilyenkor az az első, hogy elmegyünk egy könyvesboltba vagy bepötyögjük a keresőbe, hogy: Kismamanapló. Találunk is 4-5-félét. Az egyikben a naptár rész az erősebb, a másikban sok apró részlet olvasható a baba fejlődéséről, a harmadik tele van csekklistával… egyszóval nagyon hamar meg is állapítjuk, hogy melyik naplóból melyik részt használnánk inkább.

Jobb híján kiválasztjuk a legszimpatikusabbat és próbálunk vele boldogulni. Igaz, a naptár dátumait nekünk kell beírni, a fontos időpontokat nekünk kell kiszámolni, a várandós heteink számát nekünk kell feljegyezni.

Ha kismamaként már szembesültél a fenti gondolatokkal, akkor figyelj és olvass tovább!

Engedd meg, hogy bemutassuk Neked a Naptárak.com on-line naptár weboldal és az Életszövő kreatív határidőnapló közös gyermekét, azaz az egyedi kismama napló kiadványunkat!

Közel egy éven át terveztük, gondosan, ügyelve a részletekre, ahogyan azt az Életszövősök már megszokhatták. Ugyan a Covid miatt Életszövő 2021-ben nem lesz, viszont éppen ezért minden energiánkat a Kismamanaplóba fektettük. Mi nagyon szeretjük, szerintünk csodaszép lett és reméljük, Ti, azaz elsősorban a Kismamák is így fogjátok látni!

A termék mostantól nyomtatott, spirálozott és digitális PDF verzióban is elérhető!

És most lássuk a részleteket!

Mit kínál az egyedi kismamanapló – egy mondatban?

A várandósságod teljes 9 hónapjára szóló, névnapokkal, ünnepnapokkal, összesítő táblázatban a terhesség fontos időpontjaival, a várandósság hetei szerint előre dátumozott, a baba fejlődésének részletes leírását is tartalmazó, számos csekklistát felsorakoztató naptár, amelyet háromféle csodaszép design-ban kínálunk, az előlapot pedig névvel vagy rövid szöveggel láthatod el, valamint igény szerint kedvenc fotódat is feltöltheted.

A testreszabható Kismamanaplót saját, két gyermekes várandós időszak tapasztalatai alapján alkottuk meg, létrehozva egy olyan kiadványt, amely nagyon hasznos lett volna, ha akkor a kezünkben van – nemcsak a kismamának, hanem a kispapának is. Most pedig végre elkészítettük, Te pedig elkezdheted használni, remélve, hogy az általunk szerkesztett, hasznos tartalommal megtöltött, szemet gyönyörködtető napló-design elnyeri tetszésed és a babavárásod szervezett, örömteli, egészséges és stresszmentes lesz!

 

Hogyan kell érteni, hogy testreszabható, egyedi a naptár?

 • Te megadod a szülés kiírt napját vagy az utolsó menstruációs ciklus első napját, mi pedig ez alapján elkészítjük a babavárás hónapjainak heti naptárát, feltüntetve az ünnepnapokat és a névnapokat, valamint a babád fejlődési szakaszainak részletes leírását.
 • Talán elsőre szokatlan, de ebben a naptárban a hét nem hétfővel kezdődik, hanem azzal a nappal, amikor a terhesség szerinti hét kezdődik! Viszont ha belegondolsz, ez teljesen logikus egy várandós naptárnál 🙂
 • Háromféle design közül választhatsz (aquarelle, blossom, maternity)
 • Az előlapra kérheted a neved vagy egy rövid szöveg feltüntetését.
 • Ha feltöltöd, beillesztjük Neked kedvenc családi fotódat vagy a babád ultrahang képét az előlapra.
 • A PDF Kismamanapló automatikusan generálódik, így amint megadod az adataidat, kiválasztod a számodra megfelelő design-t, feltöltöd a fotódat és megadod az előlapra írandó szöveget (ez opcionális), a végeredményt azonnal letöltheted.

Mi minden van a Kismamanaplóban?

 • Éves áttekintő naptár a fogantatás hónapjától
 • A babavárásod 42 hetes heti naptára (a hét kezdőnapja nem feltétlenül hétfő, mivel a naptár terhességi hetekkel számol)
 • Ünnepnapok, névnapok feltüntetése
 • Fontos dátumok összefoglalója
 • A baba fejlődési szakaszainak részletes leírása hétről hétre
 • Magzati fejlődés szemléltetése gyümölcsök/zöldségek fotóival
 • Ultrahang rövidítések
 • Babakelengye csekklista
 • Bevásárlás a kismamának csekklista
 • Kórházi csomag csekklista
 • Szülés utáni teendők csekklista
 • „Fiú vagy lány?” jósló táblázt
 • Babanév-adó oldal
 • Babaszoba csekklista
 • Babaszoba tervező
 • Babaváró vendég- és kívánságlista
 • Babalátogatási lista
 • Rúgás számláló
 • Kínai fogantatási naptár
 • Mindez összesen 106 oldalas ikerspirálozott, A5-ös méretű nyomtatott kiadványban, az irodainál erősebb, vastagabb papírra nyomtatva!

 

Kismamanapló aquarelle fotós borító

Kismamanapló generáló

Ha megtetszett a Naptárak.com – Életszövő közös Kismamanaplója és generálni szeretnél magadnak egyet, lépj tovább a naplógeneráló oldalra az alábbi gombra kattintva!

Hogyan történik a Kismamanapló generálása?

 A Kismamanapló generálása hét egyszerű lépésben történik (kevesebb, mint 5 perc alatt):

 1. A naptár generáló oldalon megadod az utolsó menstruációs ciklusod első napját, vagy a szülés kiírt napját.
 2. Megadod az előlapon megjelenítendő nevet vagy egy 50 karaktert nem meghaladó rövid szöveget.
 3. Kiválasztod a számodra legmegfelelőbb design-t.
 4. Ha szeretnéd, tölthetsz fel fotót, amit az előlapon fogunk megjeleníteni.
 5. Mindenképpen ellenőrizd le a kiadványt az „Előnézet” gombra kattintva. Azt javasoljuk, rendeléskor ne mobiltelefont használj, hanem asztali PC-t / laptopot vagy a mobilböngésző asztali PC-s nézetét, ugyanis előfordulhat, hogy az előnézeti generált kép mobilböngészőben nem látszódik tökéletesen. Az előnézet ablakban láthatod a Kismamanaplód első 14 oldalát a megadott névvel és a feltöltött fotóddal.
 6. Ha tetszik, amit láttál, kattints a „vásárlás” gombra a rendelés befejezéséhez.
 7. Ha valamit elrontottál, vagy szeretnéd látni a többi design előnézeti képét a saját adataiddal, csak kezd elölről az egészet.
 8. Fontos: 2021. január 1-től a bankok ún. „erős ügyfél-hitelesítést” alkalmaznak, így ha nem sikerül a bankkártyás fizetés, ez a Te bankkártyádnál valószínűleg nincs beállítva, így ne is próbálkozz újra a fizetéssel! Annak érdekében, hogy internetes kereskedőknél fizethess, be kell állítanod / állíttatnod az internetes biztonsági kód szolgáltatást a bankkártyádhoz. Ezt legtöbbször megteheted az internet-bankodon vagy a banki mobilapplikáción keresztül, de bankod bármelyik fiókjában is!

Lapozz bele a Kismamanaplóba! 

Amennyiben a PDF verziót választod, hogyan nyomtasd ki és fűzd le a Kismamanaplót?

A kiadványt tetszés szerint bármennyiszer kinyomtathatod. Az eredeti méret A4-es a lapjait úgy szerkesztettük meg, hogy egy- vagy akár kétoldalas színes vagy szürkeárnyalatos nyomtatásra is alkalmasak.

Kétoldalas nyomtatásnál arra figyelj, hogy az első oldalt (azaz az előlapot) mindenképpen egyoldalasnak nyomtasd, így a heti naptár nézetnél bal oldalon lesz az adott hét magzati fejlődésének leírása, jobb oldalon pedig a határidőnapló. A kényelmes jegyzeteléshez javasoljuk, hogy a hagyományos irodai papírnál kicsit vastagabbra nyomtattasd (pl. 140-160 grammosra – ezt a nyomdában tudni fogják). Ha szeretnéd, hogy a Kismamanapló borítója masszívabb legyen, lamináltasd és így fűzesd le. Ugyanezt megteheted a hátlappal is.

A bal oldalon pedig elegendő hely van a lefűzéshez, amelyet egyszerű irodai műanyag spirállal vagy gyorsfűzéssel Te magad is lefűzhetsz, vagy gyorsnyomdában fém ikerspirállal lefűzethetsz, esetleg hőkötéssel is beköttethetsz. Mi a műanyag vagy fém spirált javasoljuk, mert így a lapokat könnyedén tudod előre-hátra hajtani.

Egy kis bónusszal is szeretnénk kedveskedni Neked

Ha vásárolsz, ajándékot is adunk! Most ingyenesen letöltheted kismama és baba mérföldkő kártyáinkat (digitális, PDF formátumban) amellyel meg tudod örökíteni egy-egy fotón babavárásod ill. később babád fejlődési szakaszait. A bónusz ajándékot még a vásárlás napján, e-mailben fogjuk megküldeni!

Figyelj: előfordulhat, hogy a levelek a spam/promóciós mappában landolnak, így kérjük, figyeljétek ezeket is!

 

Szeretnél egy ilyen Kismamanaplót?

A Naptárak.com / Életszövő testreszabható digitális, PDF formátumú kismamanaplójának az ára:

3490.- Ft

A nyomtatott, ikerspirálozott testreszabott Kismamanapló ára:

9990.- Ft

Ha még nem tudod várandósságod idejét,  kattints ide a dátumozatlan Kismamanaplóért, amelynek ára:

7990.- Ft

Ha már elkezdted használni a Kismamanaplódat, szívesen fogadjuk visszajelzésedet is!

Gondtalan, stresszmentes és szervezett babavárást kívánunk Neked!

 

Kismamanapló maternity borító

Kismamanapló generáló

Ha megtetszett a Naptárak.com – Életszövő közös Kismamanaplója és generálni szeretnél magadnak egyet, lépj tovább a naplógeneráló oldalra az alábbi gombra kattintva!

Kapcsolodó bejegyzések