fbpx

Baba neme kalkulátor

Kismamanapló blossom fotós borító

Egyedi dátumozású Kismamanapló a saját várandósságod idejére szabva

Szeretnél egy csodaszép testreszabott Kismamanaplót?

Lapozz bele virtuálisan a Kismamanaplónkba és ha tetszik, generáld le magadnak Te is webapplikációnk segítségével előre bedátumozottan, várandósságod ideje alapján, saját testreszabott előlappal, töltsd le a PDF-et, és ha szeretnéd, rendeld meg tőlünk a nyomtatott kiadványt!

Az utolsó menstruációs ciklus első napja: Ciklus átlagos hossza:

Baba neme kalkulátor használata

Az on-line fiú/lány ovulációs tervező naptár, azaz peteérés kalkulátor segítségével megpróbálhatja tervezni születendő gyermeke nemét. A „jósláshoz” adja meg utolsó menstruációs ciklusának elsõ napját, majd a ‘Számol’ gombra kattintva színkódolva láthatja ovulációs periódusát naptár formában. A kékes színárnyalat azokat a napokat mutatja, amikor fiú megfoganására van nagyobb esély. Az átmeneti kékes-rózsaszín árnyalat a bizonytalan nem megfoganásának jele. A rózsaszín napok lányok megfoganásának kedveznek. A kalkulátor 14 napos luteális fázissal számol.

A baba neme kalkulátor alkalmazása mellett javasoljuk még az ősi kínai fogantatásnaptár használatát is, amely segítségével a tervezett magzat nemét kiszámolva még tovább növelheti az esélyt a célirányos nemzésre.

Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre