fbpx

Életnaptár

Az életben elérni kívánt dolgok gyakran nagyon messzinek tűnnek, és az oda vezető utat félelem övezi. A félelem és a kudarc természetes velejárói a sikernek, de igazán csak akkor lesznek úrrá rajtunk, csak akkor válnak valósággá, ha engedünk nekik. Ha valami fontos számunkra, akkor ne féljünk kockáztatni és harcolni azért, amit szeretnénk.

Az élet rövidsége miatt fontos, hogy valóban éljük azt. Ne teljen el olyan nap, amit haszontalannak érzünk. Ne halogassuk a dolgokat, ne várjunk túl sokáig, hogy elinduljunk a céljaink felé, és ne féljünk kockáztatni és harcolni azokért, amiket szeretnénk.

Az életnaptár igazi szemfelnyitó eszköz mindazok számára, akik szeretnék elérni céljaikat, de nehezen indulnak el az úton. Ez az eszköz szembesít bennünket azzal a ténnyel, hogy hol tartunk most életünk során és hogy várhatóan mennyi időnk van még céljaink eléréséhez. Bárhol is tartunk, akár 18 évesek vagyunk, akár 70, a következtetetés ugyanaz: ha van (még) célunk az életben, a mai nap a legjobb alkalom, hogy kezd el tenni céljaidért!

Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre