fbpx

Vissza az iskolába: hogyan válasszuk ki a legjobb tornazsákot gyermekünk számára?

A tornazsák kiválasztását sokan szeretik elkapkodni, félvállról venni. Sőt az sem ritka, hogy végül egy sima hátizsák kerül a kézbe. Pedig megéri odafigyelni erre a kiegészítőre, mert ha egy optimális paraméterekkel megáldott modellre esik a választás, az bizony rengeteg könnyebbséget hozhat magával!

 

Az ovis zsák az iskolába is továbbvihető?

Igazság szerint az óvodás tornazsákok funkcionalitás terén semmiben sem térnek el a sulis alternatívától, ugyanakkor nagyon kevés gyerkőc vágyik ugyanarra a kellékre az iskolában, ami egyébként az ovis évekre emlékezteti. A gyerkőcök tisztában vannak azzal, hogy nagy dolog megkezdeni a sulit, koptatni a padot, ezért aztán valami olyasmi áll közel hozzájuk, ami az új periódust hűen képviseli. Ezzel tulajdonképpen mi magunk is így vagyunk: felnőttként a különböző életciklusainkat nagyon más holmik testesítik meg. Vagyis, ha szigorúan azt vesszük górcső alá, hogy a praktikusság továbbvihető-e, akkor igen, de megéri a CCC széles választékából olyan verzióra voksolni, ami színében és fazonjával száz százalékosan megfelel a sulis elvárásoknak. Ha ez sikerül, akkor a zsák akár hosszú éveken át is hűségesen szolgálhat.

Mikor jön jól a zsák?

Például tornaórához nélkülözhetetlen. A váltóruhát és cipőt nem jó ötlet belezsúfolni az iskolatáskába, főleg ha az már amúgy is tömött. Nem egy intézményben van lehetőség ráadásul arra, hogy tornaórára ne kelljen az egész napi cuccot cipelni, azaz ilyen szempontból is elengedhetetlen egy olyan zsák, amibe minden belefér. Aztán, ha az izzasztó órának vége, akkor külön szeparálhatóak az átázott, olykor kicsit szagos ruhák, amiket otthon majd gyorsan mosógépbe lehet rakni.

Ugyanezen logika mentén edzéshez is nagyszerű kiegészítő, hiszen a speciális felszerelés könnyen elfér benne, törölköző, tusfürdő, dezodor is simán bepakolható túlzsúfoltság nélkül. Ha a mozgáshoz szánt felszerelések teljesen külön kezelhetőek, akkor sokkal kisebb az elvesztés esélye, ez is nagy előny, amit érdemes kihasználni.

És még valami. Nem kell, hogy a zsák alkalmazása a kötelezettségekhez kapcsolódjon. Akkor is hűséges kelléktárssá léphet elő, amikor szabadidős kikapcsolódásról, baráti találkozóról, családi összejövetelről vagy kirándulásról van szó.

Mit diktál a tornazsákos divat?

A CCC üzleteiben a legkedveltebb modellek sportosak, lazák, általában egyszínűek, de akadnak közöttük színes, mintás variációk is. Az egyszínűek talán azért keresettebbek, mert gyakorlatilag bármilyen öltözködési stílushoz passzolnak. Olyannyira jól mutatnak a modellek, hogy sokan még akkor is a hátukon viselik a kiszemelt típust, amikor nem lenne kötelező.

Ha a gyerkőc ragaszkodik a feltűnéshez, akkor sincsen gond! A neon- és pasztellszínekben pompázó extrém, extravagáns variánsok tuti, hogy elnyerik a tetszését. Az idei trend határozottan ebbe az irányba kacsingat, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a vagányság soha nem megy ki a divatból.

Online vagy offline érdemes tető alá hozni a megrendelést?

A kérdés jogos. Alapvetően, ha megvan az a modell, ami mind méretével, mind egyéb paraméterével megfelel, akkor a CCC internetes webáruházából könnyedén, és nem utolsó sorban gyorsan leadható a rendelés, így aztán egy tapodtat sem kell tenni az ügy lezárásának érdekében. De ha túl sok a bizonytalanság, ha a lurkó nem tudja látatlanban eldönteni, hogy mi is az, ami igazán illik hozzá, akkor megéri személyesen körbenézni, a befutónak tűnő modelleket felpróbálni, és vagy az üzletben megvásárolni, vagy a szemlézés után online elintézni. Bármelyikre is essen a választás, a siker borítékolható!

 

Gyerek tornazsákok
Tornazsákok - gyerek

(Szponzorált cikk)

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre