fbpx

Ezt jósolja 2023-ra Nostradamus

A francia próféta, csillagjós, Nosztradamus szerint 2023 tele lesz háborúkkal, természeti katasztrófákkal és még kannibalizmussal is – legalábbis ha hinni lehet a próféta jóslatainak.

Nem ígérkezik különösebben biztató évnek 2023 sem, mivel az elkövetkező hónapokra egy sor hátborzongató eseményt jósolnak.

A magas élelmiszerárak kannibalizmushoz fognak vezetni.

A próféta azt jósolja, hogy az élelmiszerárak emelkedése kannibalizmushoz vezethet, azt írta: „Olyan magas lesz a búza ára, hogy a feldühödött emberek, embertársaikat fogják megenni „. Persze az is lehet, hogy Nostradamus mindezt csak átvitt értelemben írta és az emberek nem szó szerint fognak egymásnak esni.

Egy több hónapig tartó nagy háború

Nostradamus másik jóslata 2023-ra egy hatalmas háború, amely akár lehet a jelenleg is zajló Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus folytatása. Az asztrológus egyik sora így fogalmaz: „Hét hónapos nagy háború, emberek halnak meg a gonoszság miatt”.

Rejtélyes katasztrófa a Marson

Nostradamus szerint az emberiség Mars kolonizálására tett kísérleteit meghiúsíthatja egy 2023-ban bekövetkező rejtélyes katasztrófa. Nostradamus egy „égi tűzről írt, amikor a Mars fényei kialszanak”. Természetesen ezt is sokféleképpen lehet értelmezni, hiszen a Mars nemcsak a bolygóra utalhat, hanem akár valamilyen háborúra is, amely egy hatalmas „égi tűz” miatt fejeződik be.

Aszály és árvíz sújtotta országok

Az egyik jóslat, amely talán a legkevésbé tűnik erőltetettnek, a klímaváltozásra vonatkozik. Nostradamus úgy vélte, hogy 2023-ban még több szélsőséges időjárási esemény várható a felmelegedésnek köszönhetően: „A száraz föld még inkább kiszárad, nagy áradások lesznek, amikor a szivárvány látszik”.

A polgári zavargások „szörnyű borzalmakkal”

A próféta utalt arra, hogy felkelések, tüntetések, akár forradalmak várhatók az előttünk álló évben. Nostradamus így írja: „Előbb vagy utóbb nagy változásokat fogtok látni – rettenetes borzalmakat és bosszúkat”.

 

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre