fbpx

Telihold a Skorpióban május 5-én 19 óra 34 perckor

Május 5-én este 19:34-kor telihold és félárnyékos holdfogyatkozás lesz!

A mostani holdfogyatkozásról itt olvashatsz bővebben, az alábbiakban pedig tekintsük át a május 5-i holdtölte asztrológiai vonatkozását.

A Hold május 4-én délután 16 óra után a Skorpióba lép és egészen 6-án a délutáni órákig ott fogja kifejteni a hatását!

A Skorpió telihold egy erőteljes holdi esemény. Ez a telihold intenzív energiájáról ismert, gyakran társítják az átalakulással, a megújulással és a mély érzelmi felszabadulással. Ez egy olyan időszak, amikor a kozmikus energiák arra hívnak bennünket, hogy nézzünk szembe az árnyékainkkal és félelmeinkkel, hiszen a Skorpió olyan jegy, amely a psziché sötétebb aspektusaival kapcsolatos.

A Skorpió telihold idején a szokásosnál érzékenyebbnek és intuitívabbnak érezhetjük magunkat, nagyobb kapacitással rendelkezhetünk az önvizsgálatra és az önfelfedezésre. Itt az ideje, hogy elengedjük azt, ami már nem szolgál minket, és átöleljük ennek az erőteljes holdi eseménynek az átalakító energiáját. Akár meditációval, rituálékkal, vagy egyszerűen csak időt szánunk az önvizsgálatra. A Skorpió telihold alkalmat ad arra, hogy kapcsolatba lépjünk legmélyebb énünkkel és rácsatlakozzunk a kozmosz erőteljes energiájára.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre