fbpx

Újhold az Oroszlán jegyében – 2023. augusztus 16.

Az Újhold 2023. augusztus 16-án 11 óra 38 perckor belép az Oroszlán jegyébe. Az Oroszlán jegye teli van szenvedéllyel, kreativitással és önbizalommal. Az Újhold ebben a tűzjegyben való megjelenése arra utal, hogy most elérkezett az idő, hogy kitárulkozzunk és hagyni engedjük belső fényünket ragyogni. Az Oroszlán energiája segít összehangolni a külső kifejezést belső értékeinkkel. Ám alighogy ez megtörténik és az Újhold valóban ki tudná fejteni az Oroszlán adta lehetőségeket, némi lassulást érzékelünk, ugyanis szinte azonnal üresjáratba lép az Újhold. A Hold üresjárat egy olyan időszak, amikor az égitest nincs semmilyen fényszögben semelyik másikkal. Ez a csend a változás előtt lehetőséget ad arra, hogy mélyebben kapcsolódjunk önmagunkhoz és elgondolkodjunk azokról az új célokról és szándékokról, amelyeket az Újhold idején gondolunk ki.

Az Újhold ezután 2023. augusztus 17-én, csütörtökön 01 óra 14 perckor a Szűz jegyébe!

Amint az Újhold az Oroszlánból átlép a Szűz jegyébe, az energia elkezd koncentrálódni a részletekre és a gyakorlatias megközelítésre. A Szűz jegye analitikus és precíz energiával rendelkezik, és ez az időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy megtervezzük, hogyan hajtsuk végre az Oroszlán jegyében megfogalmazott terveinket.

Most a részletekbe fektetett gondos munka hozza meg a legnagyobb eredményeket. Legyen szó személyes vagy szakmai projektekről, a Szűz energiája támogatja a rendszerezést, a finomítást és a hatékonyságot.

Emlékezzünk mindig arra, hogy az asztrológia egy eszköz, amely segíthet irányítani az energiákat és megérteni az időszakokat, de az igazi erő mindig bennünk és saját döntéseinkben van. Legyen ez az időszak inspiráló és frissítő számodra!

Ha szeretnéd tudni, hogyan támogatja az Újhold céljaid elérését, kattints ide!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre