fbpx

Egyedi fényképes letölthető naptár – megújul a Naptárak.com

A 2006 óta működő – akkor még Naptár Portálként ismert – naptárak.com weboldalt talán bátran nevezhetjük Magyarország első letölthető naptár és naptár-kalkulátorokat összegyűjtő weboldalának. Az online kalendárium-csokor egyedi kezdeményezése olyan naptárak online vagy ingyenesen letölthető pdf változatait integrálja egy helyre, mint például a jeles napok, terhességi naptár, menstruációs naptár, holdnaptár vagy munkaidő naptár. Azonban az alapvető időszámítási eszközök mellett különböző kalkulátorokat is találhatunk a honlapon, így például az ovulációs naptár segítségével egyszerűen kiszámítható, hogy mi a teherbe esés lehetőségének potenciális időintervalluma. De például az oldal egyik kuriózumának számító kalkulátor a fizikumunk, érzelmünk és intellektualitásunk, valamint ezek kombinációból adódó tulajdonságaink ciklikusságát magába foglaló bioritmust számítja ki.

Vérfrissítés és innováció

Közel 15 éves működése alatt először 2016-ban vált sürgetően időszerűvé a weblap aktualizálása a digitális éra időről időre megújuló időszakainak függvényében. Az állandóan változó online trendek – az esztétikai és designbeli elemeken túlmutatva – újabb és újabb kihívások elé állítják a honlapokat és azok tulajdonosait. Így a 2016-os ráncfelvarrást követően 2020-ban döntöttünk úgy, hogy egy teljesen új weboldallal folytatjuk a naptarak.com-ot. Ennek oka, hogy a korábbi honlap webmotorja fölött bőven eljárt az idő, így fontosnak találtuk, hogy egy működésében és kinézetében is korszerű oldalra helyezzük a hangsúlyt. Továbbá a „régi” naptarak.com nem rendelkezett a ma már elengedhetetlennek számító mobilreszponzivitással, amely mobilbarát tulajdonság elősegítheti az okostelefonok dominanciájában való erőteljesebb érvényesülést. Egy szó, mint száz, ott szeretnénk lenni a telefonok képernyőin és ehhez fejlesztenünk kellett!

Hálásak vagyunk a Cubicfox kreatív programozó csapatának, akik a képzeletünket is felülmúlóan valósították meg elképzeléseinket!

Miben fog többet nyújtani, mint a régebbi weboldal?

A debütáló naptarak.com újdonsága nemcsak a designban és a mobilreszponzivitásban fog kimerülni, de korszerű lesz és egy sokkal biztonságosabb, illetve gyorsabb motort kap, amely technikailag jobban ki tudja majd az összes látogatói igényt szolgálni. Az új oldal folyamatos fejlesztés alatt fog állni, időről időre kibővítve azt újabb funkciókkal és szolgáltatásokkal.

Itt minden népszerű online naptárunk és kalkulátorunk megtalálható lesz, úgymint:

  • női naptárak (várandósság kalkulátor, ovulációs, terhességi és menstruációs naptár)
  • holdnaptár
  • római katolikus ünnepek naptára
  • bioritmus kalkulátor
  • munkaidő naptár és kalkulátor (munkanap hozzáadása és kivonása dátumból/-hoz)
  • különböző nemzetek ünnepei
  • névnaptárak (magyar, de megtalálható francia és német névnaptár is, valamint kutya- és macskanevek naptára)
  • horgásznaptár

Letölthető naptár ingyen, saját fényképeinkkel és ünnepeinkkel

Azonban merőben új szolgáltatáspaletta és meglepetés újdonságok is meg fognak jelenni a megújult oldalon. Az első új funkció, ami október végétől elérhető lesz a naptarak.com-on egy egyedülálló naptár generáló lesz, amellyel egyedi fényképes falinaptárakat lehet majd létrehozni pdf formátumban mindezt ingyenesen. Ezek a teljességgel testreszabható naptárak elláthatók saját ünnepekkel, eseményekkel, valamint saját fotókkal.

A pdf termékünk fizikai termékként hamarosan megvásárolható lesz nálunk A4-es, illetve A3-as méretben!

Az új funkciók fokozatosan kerülnek be a weboldalba, így azt javasoljuk, kövess bennünket közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram), valamint iratkozz fel hírlevelünkre alább, hogy az elsők között lehess, aki értesül az újdonságokról és akár előrendelhess nyomtatott naptárainkból! Ne maradj le a naptarak.com újdonságairól, tervezd meg az idődet velünk!

 

Szerző: Heréb Anikó, Lokodi Dávid

Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre