fbpx

Az on-line naptár gyűjtőhely – így kezdődött…

Rendszert szeretnél belevinni az életedbe? Szenvedsz a határidőktől? Elfelejted a névnapokat? Szeretnéd kiszámítani a terhességed legfontosabb mérföldköveit? Minden vágyad egy jól használható menstruációs naptár? Akkor most jól figyelj, itt a megoldás!

Bemutatjuk Neked a Naptárak.com-ot, Magyarország egyik legnagyobb on-line naptár gyűjtőhelyét!

A legtöbb embernek van valamilyen naptára. Falinaptár vagy asztali naptár, esetleg zsebnaptár, ahová a legfontosabb eseményeit bejegyzi. A naptárakat alapvetően univerzális használatra tervezik. Azonban pl. egy várandós kismama számára nem biztos, hogy a legjobb választás egy olyan naptár, amit akár egy sporthorgász is használ. Ahány ember, annyi féle igény merül fel. Tulajdonképpen mindenkinek egyedi, testreszabott naptár lenne az ideális. Ám sokaknak, akik semmilyen naptárat sem használnak, az időmenedzsmentjük is romokban hever. Káosszá válik minden és úgy érzik, kifolyik a kezeik közül az idő, majd a nap végén az az érzésük támad: megint elmúlt egy nap és semmi hasznos nem történt. Ha ez évekig így megy, jön a lelkiismeretfurdalás és hidegzuhanyként a felismerés, ez így nem mehet tovább! De nagyon sokan nem is jönnek rá a megoldásra, pedig csupán egy saját igényeikhez szabott naptár vagy határidőnapló hiányzik az életükből.

Így kezdődött…

Mindig is oda voltam a naptárakért. Lenyűgözött az a rendszer, ahogyan egy naptár felépül. De egyikkel sem voltam igazán elégedett, így 1991-ben elkészítettem a saját naptáramat. Emlékszem, egy A5-ös sima füzet volt az alany. Kézzel készült, ma azt mondanánk, olyan bullet journal-szerű volt, csak éppen a bullet journal módszerének megjelenése előtt évtizedekkel. Minden benne volt, ami érdekelt, ami számomra fontos volt. Ezután minden évben készítettem egy naptárat, ami szép lassan, folyamatosan, évről évre változott, ahogyan én is változtam. Minden elkészített naptár után azt gondoltam, miért nem lehet ilyet kapni a boltokban? És valóban nem lehetett. Az én naptáraim tele voltak olyan, számomra hasznos és egyedi, de mások számára érdektelen információval, amit nem érdemes tömegesen gyártani.

Ekkor már a 2000-es évek elején jártunk, az on-line világ gyorsítórakétái elkezdtek dübörögni, én pedig rögtön megláttam a világhálóban rejlő hatalmas lehetőséget. Ezután már nemcsak magamnak készítettem a naptárakat, hanem az interneten böngésző embereknek is! Így indult el 2006 karácsonyán a magyar nyelvű on-line naptárakat és dátum kalkulátorokat felsorakoztató Naptár Portál, az emberek pedig elkezdték látogatni, méghozzá egyre többen. 

Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre

Itt mindenki megtalálhatja a saját naptárát…

Végre másokat is bevezethettem a naptárak világába és megmutathattam azt is, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb naptárat és határidőnaplót, ha elég bőséges a választék. A honlapot két alkalommal programoztuk újra, ami egyben teljes design-váltást is jelentett. Először tíz évvel az indulás után, 2016-ban váltottunk design-t, most 2020-ban pedig ismét megújulunk, de ennek pontos időpontja, valamint részletei egyelőre maradjon a mi titkunk. Annyit elárulhatunk, hogy szebb, gyorsabb, gördülékenyebben használható, új funkciókkal bővülő, mobiltelefonra is optimalizált, letisztult, jól kezelhető felülettel készülünk. Igazán szemet gyönyörködtető lesz a végeredmény, hála annak a maroknyi pécsi programozó csapatnak, a Cubicfox-nak, akik mögénk álltak.

Mindehhez és a portál sikeréhez a hajtóerőt Ti, azaz a látogatók biztosítjátok, amit számunkra az évente közel 1,5 millió egyedi látogató és 5 millió oldallátogatás és kb. százezer ingyenes pdf naptár letöltés igazol.

Az emberek  megszerették a Naptárak.com-ot és határozott helyet vívtunk ki a magyar nyelvű on-line naptár weboldalak között.

Ha eddig még nem ismerted a Naptárak.com-ot, itt az idő, hogy megismerkedj vele, velünk!

A Naptárak.com…

  • …Neked készült, hogy tudd, mikor milyen névnap van.
  • Neked készült, hogy tervezni tudd a szabadságodat, vagy a vizsgaidőszakodat.
  • Neked készült, ha gyermeket vársz, vagy csak most tervezitek a babát.
  • Neked készült, ha a Hold járása szerint szeretsz pecázni.
  • Neked készült, ha szereted követni bioritmusod változását.
  • Neked készült, ha fontosnak érzed, hogy jól oszd be az idődet.

A megújulással néhány igazán izgalmas újdonság is érkezik, amelyről kár volna lemaradnod! Mindenről az elsők között értesülhetsz, ha bekövetsz bennünket Facebook és Instagram oldalainkon, valamint feliratkozol hírlevelünkre az oldal alján!

Szerző: Heréb Anikó, Pál Szilárd

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre