fbpx

New Balance: a tökéletes sneakerek tárháza

Egy jó sneakerre mindenkinek szüksége van, hiszen még a legelegánsabban öltözködőknek is vannak néha olyan programjaik, amikor nem éppen ideális viselet a tűsarkú vagy a makkoscipő. Az utcai sportcipők tökéletes választást jelentenek mindenféle szabadidős programra, ami nem jár extra igénybevétellel, de a sportos öltözék ajánlott hozzá. Sokan azonban a mindennapokban is ilyet viselnek, mert a sneaker egyszerre kényelmes és divatos, ráadásul nagyon sok változatban érhető el.

New Balance sneakerek eredete

A New Balance évszázados múltra tekint vissza, ugyanis a márkát még 1906-ban alapította William J. Riley, az USA-ban letelepedett angol bevándorló. A cipők különlegességét a hárompontos alátámasztás adta, ami miatt kényelmesebb és stabilabb volt a korban megszokott lábbeliknél. Az innovatív szemlélet mára sem kopott ki a vállalattól, előszeretettel próbálnak ki új ötleteket. Nem mellesleg a New Balance jegyzi az első barázdált talpú futócipőket is.

Miért szeretjük ezeket a cipőket a hétköznapokban?

A sneakerek közt az egyik legnépszerűbb márka a New Balance, és ha megnézel egy ilyen lábbelit, rögtön meg is érted, hogy miért is szeretik annyian. Modern, szinte bármihez passzoló sportcipő, széles szín- és formaválasztékban, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális darabot. Kizárt, hogy ebben a kínálatban ne találj olyat, amit be tudsz illeszteni a ruhatáradba – nézz szét a ftshp oldalán!

New Balance tervezői minden egyes modell fejlesztése során maximálisan szem előtt tartják a láb ortopédiai adottságait. Ennek köszönhetően egy New Balance sportcipőt választva biztos lehetsz benne, hogy egészségügyi szempontból tökéletes alátámasztást kap a lábad, valamint a komfortérzeted is maximális lesz egy ilyen cipőben,

A New Balance cipők mindemellett tartósak is, sokáig bírják a napi szintű használatot, ugyanis a minőségi alapanyagok használata kiemelt szempont náluk.

A fotó forrása: Footshop

Szponzorált tartalom

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre