fbpx

Telihold a Mérlegben 2023. április 6., 06:34-kor

Az asztrológiában a telihold a felfokozott érzelmek és energiák időszaka. Azt mondják, megvilágítja életünk azon területeit, amelyeknek egyensúlyra és harmóniára van szükségük. Amikor a telihold a Mérleg jegyében van, amelyet a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója ural, akkor a hangsúly a kapcsolatokon és a másokkal való kapcsolataink egyensúlyának megtalálásán van.

Ebben az időszakban nagyobb hangsúlyt kaphatnak a kompromisszumok, az együttműködés és a diplomácia szükségessége a személyes és szakmai kapcsolatainkban. Ez egy jó időszak arra, hogy dolgozzunk a konfliktusok megoldásán, törekedjünk a harmóniára és megtaláljuk a módját annak, hogy kiegyensúlyozottabbak és igazságosabbak legyünk a kapcsolatainkban.

A Mérlegben járó telihold az esztétikai érzékenységünkre és a szépség, a művészet és a kultúra iránti megbecsülésünkre is hat. Úgy érezhetjük, hogy vonzódunk a kreatív megnyilvánulásokhoz, és keressük annak módját, hogy javítsuk környezetünk szépségét.

Összességében a Mérlegben álló telihold arra ösztönöz, hogy a harmónia, az egyensúly és a szépség megteremtésére összpontosítsunk a kapcsolatainkban és az életünkben. Ilyenkor kompromisszumokra kell törekednünk, és meg kell találnunk a békésebb és méltányosabb interakciók módját a körülöttünk élőkkel.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre