fbpx

A pénztárcabarát vásárlás fortélyai, avagy hogyan spóroljunk a Kaufinoval

Rengeteg ember számára okoz problémát a vásárlás. Fogyasztói társadalmunkra sajnos túlzottan jellemző a túlköltekezés és a pazarlás. Néhány egyszerű változtatással azonban jelentősen csökkenthetjük a havi kiadásainkat. A Kaufino kiváló segítőtársunk lehet ebben.

A Kaufino gyűjtőoldal segítséget nyújt számunkra abban, hogy az üzletláncok mérhetetlen kínálatában eligazodjunk. Itt találkozhatunk az Aldi akciós újság kínálatával, de megtalálható itt a Penny katalógusa vagy az Auchan akciós újság is.

Menütervezés

Ha az élelmiszervásárláson szeretnénk spórolni mindenképpen érdemes az ételeinket előre megtervezni. Így a maradékot elfogyaszthatjuk másnap ebédre, vagy el is tehetjük a mélyhűtőbe későbbi felhasználásra. A menütervezéshez ajánlott segítségül hívni a Kaufinot, ahol mindig megtaláljuk a legfrissebb akciókat és kedvezményes árukat. Szemezgethetünk a Penny újság kedvezményeiből, válogathatunk az Aldi online újságából és megnézhetjük az Auchan akciós újságát is. A Kaufino gyakorlatilag az összes jelentős áruház friss kínálatát a rendelkezésünkre bocsátja.

Miután összeállítottuk a heti menüsort, ennek alapján készíthetünk egy pontos bevásárlólistát. Ezáltal elkerülhetjük azt, hogy a vásárlás során olyan termékek is a kosarunkban landoljanak, amelyek megvásárlására csak a pillanatnyi vágy vezérelt bennünket, de végül nem fogyasztjuk el őket.

Az online katalógusokat lapozgatva könnyen csábításba eshetünk, hogy megvegyünk mindent, ami épp kedvezményesen elérhető. Ha viszont megtaláljuk azokat a termékeket, amelyeket rendszeresen fogyasztunk, ezeket mindenképpen vegyük fel a bevásárlólistánkra. Mindenképpen érdemes előre átgondolni, mi az, amire valójában szükségünk van.

Vásárlás célzottan, tudatosan

A célzott és tudatos vásárlás egyben takarékos vásárlás is. Jó, ha tisztában azzal, hogy hol, mikor, milyen kedvezményekhez juthatunk hozzá. Ha rendszeresen követjük a legnaprakészebb ajánlatokat, biztosak lehetünk benne nem maradunk le egyik áruház legújabb ajánlatáról sem, hogy legyen szó a Penny akciójáról, az Auchan friss promóciójáról vagy éppen az Aldi akciójáról.

Érdemes figyelembe venni azt is, hogy az adott üzlet milyen messze van a lakóhelyünktől. Vegyük példaként a Penny akcióját: Ha például azt látjuk, hogy a Penny újságában féláron van a kedvenc felvágottunk, de a legközelebbi Penny üzlet tőlünk 50 km-re van, lehet, hogy jobban járunk, ha az Aldi akciós termékeiből vagy mondjuk az Auchan akciójából válogatunk, nem pedig a Penny akcióit böngésszük. Hasonlóan: ha épp kenyérpirítót szeretnék vásárolni, és találtunk is egyet igen kecsegtető árón az Aldi akciós újságában, érdemes átgondolnunk érdemes-e annyit utaznunk vagy inkább körülnéznénk az Auchan műszaki cikkei között, hiszen jóval közelebb van hozzánk az üzlet.

Nem csak élelmiszer

A Kaufino nem nem korlátozza lefedését az élelmiszerláncokra. Így ha szerencsétlenségünkre elromlott a mikrohullámú sütőnk, biztosak lehetünk benne, hogy például az Auchan akciós újságát fellapozva, kiváló áron hozzájuthatunk az Auchan műszaki cikkekhez csakúgy, de igaz ez a többi áruház elektronikai cikkeire is. Az online lapozható promóciós újságokban az élelmiszer és alapvető drogéria mellett megtalálunk mindent, amire a háztartásban szükség lehet. Ezért érdemes követni a Kaufinon megtalálható áruházak hetente akár több alkalommal frissülő gazdag akciós kínálatát, amely felölel a Penny akciós újságtól kezdve az Auchan katalógusán keresztül, az Aldi akciós újságáig minden nagy üzletláncot.

(Szponzorált tartalom)

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre