fbpx

Bika – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Bika jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Boldog születésnapot! Jelenleg a Kos csillagjegyben járunk, de a Te hónapod is közeledik! Ebben az időszakban önmagadra, a személyes céljaidra összpontosíts, és talán rád férne egy kis átalakítás is. A hónap izgalmas hírekkel indulhat, amikor április 3-án a Merkúr belép a jegyedbe. Az igényeidre és vágyaidra koncentrálsz. Ideje, hogy magadat helyezd az első helyre!

Az április 6-án bekövetkező Mérleg teliholdja az egészséggel és a mindennapi szokásokkal kapcsolatos témákat feszegeti számodra. Túlhajszoltad magad? Komoly felismerés lehet, hogy többet kell pihenned. Ha egy nagy projekten dolgozol, ez lehet fordulópont vagy akár a projekt vége is. Április 7-én a Vénusz a Te jegyedben találkozik a Halak Neptunusszal. ez azt mutathatja, hogy és körülveszed magadat téged inspiráló emberekkel, akik hisznek benned és az álmaidban. Valaki a közeli barátaid közül segítséget nyújthat, vagy talán szerelmes napot töltesz el a partnereddel vagy gondoskodó napot a barátaiddal. Április 10-én a Vénusz az Ikrek jegybe lép, és ezáltal a pénzügyeidre összpontosítasz, ami úgy tűnik, számodra most jól alakul. Ha még nem tetted volna, itt az ideje, hogy kiállj magadért! Ne félj kijelenteni, hogy mennyit érsz! Ez az időszak az érzékszerveid kényeztetésére is szolgál: próbálj ki egy masszázst, vagy egy bőséges vacsorát.

Április 11-én az Kos Nap és a Jupiter találkozik. Valami olyanra világít rá, ami mélyen a tudatalattidban rejlik. Figyelj az álmaidra, a szimbólumokra és a következetességre. Az intuíciód most rendkívül pontos – bízz benne. Néhány nappal később, április 14-én az Ikrek Vénusz összecsap a Halak Szaturnusszal. Az barátságaidra és az erőforrásaidra kell fordítanod a figyelmet. Ki érdemli meg az idődet és energiádat? Az elutasítás és a magányosság érzése a levegőben van, de ne aggódj a bolygók hatása gyorsan elmúlik.

Az április 20-án újhold és napfogyatkozás lesz a Te jegyedben. Ez az év második újholdja a Kos jegyben! Ez a sorsfordító új kezdet a záródó ciklusokkal, pihenéssel, magányossággal, spiritualitással és önpusztító viselkedéssel kapcsolatos házadban történik a horoszkópodban. Talán végre eltávolítasz egy rossz múltbeli szokást, vagy viselkedést. Szánj időt a pihenésre.

Április 20-án a Nap a Te jegyedbe lép! Figyelem és elismerés ér Téged. Végre eljött a Te időd! Van hatásod arra, hogy másokat megnyerj, és vonzod, amire vágysz – tehát most nyugodtan merj nagyot álmodni! Talán észreveheted magadat a megszokottnál több figyelem középpontjában, de ne aggódj, mert megérdemled ezt a kis reflektorfényt. A Nap ekkor a Bika jegyben a Vízöntő Plutóval találkozik, felkorbácsolva a hatalmi harcokat a munkahelyen. Összeütközhetsz egy munkatársad egojával. Szánj időt arra, hogy felismerd, milyen érzések törnek elő benned, mert ezekből fogsz tanulni.

Április 21-én a Merkúr retrográd (hátráló) mozgásban van a Te jegyedben. Ez a retrográd időszak személyesebbé teszi a dolgokat számodra. Talán újragondolod a személyes céljaidat, ambícióidat, és azokat a módokat, ahogyan megjelenhetsz a világban. Ez egyfajta átalakulási időszak, amolyan metamorfózis, tehát ne félj kísérletezni. Az is lehet, hogy amikor a retrográd időszak véget ér, egy teljesen más úton indulsz el – de nagyobb tisztánlátással, optimizmussal és magabiztossággal. A hónap végén a Mars a Rákban és az Uránusz a Bikában találkozik április 29-én, ami azt jelentheti, hogy egy ötlet megvalósításán dolgozol és merész lépéseket teszel előre! Ez a nap olyan lehetőséget nyújt számodra, hogy megoszd, ami a szíveden van!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre