fbpx

Szűz – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Szűz jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Az hónap elején talán úgy érzed majd, mintha a múltban ragadtál volna. A Kos jegyében megkezdődő időszak belső átalakulásra ösztönöz, és arra invitál, hogy időt tölts a pszichéddel és szabadulj meg a múlttól. Amikor beköszönt a Bika jegye, egy kis lendületet érezhetsz és máris készen állsz az új vállalkozások és az új dolgok kipróbálására! A hónap kezdete izgalmas hírekkel és információval kezdődik, amikor a Merkúr belép a Bikába április 3-án. Fontos beszélgetésre vagy jelentős információanyagra számíthatsz. Lehet, hogy új területet vagy érdeklődési köröket tanulmányozol.

A Mérleg jegyében lévő telihold április 6-án fordulóponthoz érkezik az anyagi forrásaidban, jövedelemben vagy az érzéseidben a biztonságérzeteddel kapcsolatban. Lehet, hogy törlesztened kell valamilyen adósságot. Az új munkalehetőségek is kibontakozhatnak ebben az időszakban. Vonzó és nagylelkű energia árad fontos kapcsolataiban április 7-én, amikor a Bika jegyében lévő Vénusz találkozik a Halak jegyében lévő Neptunusszal. Lehet, hogy egy gyógyító beszélgetésre is sor kerül, vagy a szerelmeddel megosztod belső világod részleteit. Amint a Vénusz április 10-én az Ikrek jegyébe lép, áldások és szerencse érkezik az életed a karrier házába. Ha előléptetést vagy fizetésemelést remélsz, most van megfelelő idő arra, hogy kérj. Valószínű, hogy a céged fontos emberei már most suttognak a képességeidről. Ha esetleg most éppen nem lenne munkád, akkor is jó hírek érkeznek, csak más formában!

A Nap és a Jupiter, a Kos jegyében, április 11-én ugyanazon a ponton találkozik az égen, és ezek a planéták az erőforrásaidra és a pénzügyeidre összpontosítanak. Lehet, hogy valamilyen nagy visszatérítést kapsz, vagy valamilyen pénzügyi támogatást. Az érzelmi áttöréseket is megtapasztalhatod és készen állsz arra, hogy másokra támaszkodj segítségért, amikor a leginkább szükséged van rá. Ne félj segítséget kérni! Április 14-én frusztráló energia keletkezik, amikor az Ikrek jegyében lévő Vénusz érinti a Halak jegyében lévő Szaturnuszt. Úgy érzed, hogy az életedben a legfontosabb emberek egyszerűen nem értenek meg. Ma nemet mondhatnak neked, amikor igent remélsz. Az emberek mogorvák veled, de ne aggódj,  ez az energia a következő napokon eloszlik.

Április 20-án a Kost váltja a Bika az égbolton, közben újhold és a napfogyatkozás lesz, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy szabadulj meg a múltadtól, kezdd el az új pszichológiai felfedezések időszakát, vagy mélyítsd el a fontos emberekkel fennálló kötelékeidet. Ha szerződéseket írsz alá ebben az időszakban, akkor úgy érezheted, hogy valamilyen sorsdöntő dolog történik! Ettől a naptól kezdődően készen állsz az utazásra, kalandra és az új élményekre. Ideje szórakozni! Aznap még a Nap Bika találkozik a Vízöntőben lévő Plútóval és emiatt erős határokat kell szabnod az időre és az energiáidra. Ha eddig mindenkinek igent mondtál, most ideje nemet mondani. Az idő a legdrágább erőforrásod – védd hát meg!

A Merkúr április 21-én egész nap már a Bikában áll és ezért utazási terveid, ha vannak ilyenek, késlekedhetnek. Ha a gondolataidat vagy ötleteidet szeretnéd megosztani a világgal, akkor most egy hátráltató időszakot tapasztalhatsz. Újragondolhatod hosszútávú terveidet, és új perspektívát tapasztalhatsz. Április 29-én a Rák jegyében lévő Mars találkozik a Bikák jegyében lévő Uránusszal, amely inspiráló és élénk hangulatot teremt a társaságodban. Találkozhatsz valakivel meglepetésszerűen vagy felkerekedhetsz egy barátoddal egy utazásra.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre