fbpx

Vízöntő – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Vízöntő jegyűek 2023 április havi horoszkópja

A Vízöntő csillagjegy számára áprilisban a társasági élet lesz a fő fókusz. A napirended lehet, hogy sűrűbb lesz, mint általában, de izgatottan várod az előtted álló eseményeket. A hónap Kos időszaka alatt a barátokkal való kapcsolattartás és az élmények megosztása fontos lesz a számodra. Ahogy beköszönt a Bika jegye, kész leszel elvonulni és eltölteni egy kis időt otthon. Április 3-án a Merkúr belép a Bikába, ezáltal jobban elgondolkozol a jelenlegi otthonod kapcsán. Talán szeretnél kicsit kitakarítani, dekorálni vagy újrarendezni a teret valamilyen módon. Sőt, híreket kaphatsz egy családtagtól, vagy gyakrabban kommunikálsz szeretteiddel, mint általában.

Április 6-án éjfél után néhány perccel a Mérleg telihold megvilágítja a horoszkópod olyan házát, amely az utazással, az oktatással és a spiritualitással kapcsolatos. Fontos hírek vagy információ érkezhetnek, vagy fontos beszélgetés zajlik. Ez a telihold kapcsolatban van a gyógyító Chironnal, így fontos lehet, hogy megossz egy sebezhető információt magadról vagy múltadról olyasvalakivel, aki fontos számodra. Új fényben láthatod a helyzeteket. Április 7-én, amikor a Bika-Vénusz találkozik a Halak-Neptunusszal, kényelmes és biztonságos érzésed lehet. Nyugalom és harmónia árad a belső világodban, harmonikus kapcsolatok alakulnak ki szeretteiddel.

Április 10-én a szerelmes Vénusz az Ikrekbe lép, így belső romantikus éned teljesen megmutatkozik: rózsacsokrok, szerelmes versek – hagyd magad sodródni az érzelmek óceánjában! Ez egy olyan időszak is, amikor hálát adsz annak, hogy a jelen pillanatban élsz, hálás vagy azért, akik körülvesznek és melletted állnak. Ne félj kockázatot vállalni és valami újat kipróbálni – ez új kreatív szikrákat szabadíthat fel! Április 11-én a Nap és a Jupiter az Oroszlán jegyében találkozik, reményteljes és inspiráló beszélgetések történhetnek. Lehet, hogy izgalmas híreket kapsz, vagy valami szívből jövőt kommunikálsz! Néhány nappal később, április 14-én úgy érezheted, hogy elvesztetted a lendületedet, amikor a Vénusz az Ikrekben diszharmóniába kerül a Halakban lévő Szaturnusszal. Szeretnél szórakozni, de a felelősség érzése is felüti a fejét. Meg kell találnod az egyensúlyt a munka és a játék között!

Április 20-án kezdődik az április hónap egyik fénypontja, az újholdkori napfogyatkozás, ami az Oroszlán jegyében történik. Sorsdöntő hírek vagy információk érkezhetnek hozzád. Lehet, hogy új képességet tanulsz, vagy önvizsgálatot tartasz. Ha van testvéred vagy családtagod, akivel közelebbi viszonyban állsz, akkor lehet, hogy új fejezetet segítesz nyitni az életükben.

Április 20-án a Nap belép a Bikába, ami figyelmedet az otthonodra és családodra irányítja. A hónap Bika időszaka nosztalgikus periódus, amelyben hiányolhatod a múltad néhány részletét. Ezen a napon a pihenés számodra kulcsfontosságú, és fontos ellenállni a vágyaidnak. Az egyedüllét vagy az otthoni környezetben eltöltött idő inspiráló áttöréseket eredményezhet. Ugyanakkor aznap, április 20-án a Nap a Vízöntőben lévő Plútóval alkot diszharmonikus fényszöget, ami miatt azon gondolkodhatsz, hogy az elmúlt időszakban vagy a családodban milyen egészségtelen hatalmi dinamikák voltak. Szükség lehet a határok meghatározására.

Április 21-én a Merkúr retrográd (hátráló) mozgásba lép a Bikában, ezért fontossá válnak a múlt bizonyos történései! Lehet, hogy újragondolod a lakóhelyedet, vagy családodban zajló drámákkal kell szembenézned. Idegesítő problémák merülhetnek fel a lakással vagy a tulajdonossal kapcsolatban, vagy talán új lakótársat keresel. Lassíts le és használd ezt az energiát arra, hogy alaposan átgondolod a történéseket. Ez a planetáris fényszögkapcsolat lehetőséget ad arra, hogy megszabadulj múltbeli gondolataidtól, terheidtől. Küldj együttérző energiát önmagad korábbi változatának. A hónapot az április 29-én a Rákban lévő Mars és a Bikában lévő Uránusz fényszögkapcsolata zárja. Egy váratlan megoldás érkezhet a semmiből! Vagy változhatnak a tervek az időbeosztásoddal kapcsolatban. Egyszóval légy felkészült a váratlan eseményekre ezen a napon.

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre