fbpx

Bak – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Bak jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Az elmúlt időszakban sok időt töltöttél otthonodban, és élvezted ezt! A hónap elején a Kos jegyű időszak arra ösztönöz, hogy befelé fordulj, összpontosíts a saját nyugalmadra és több időt tölts a családdal vagy akár egyedül. Hálás leszel, amikor a Bikák jegye elérkezik, mert teljes gőzzel jön, energiát és vágyat hozva a szórakozásra és a kockázatvállalásra!

Április 3-án a Merkúr belép a Bikába és ígéretes hírekkel érkezik. Ezen a napon engedd szabadjára a kreatív ötleteidet. Lehet, hogy most inkább a hobbi és a szórakozási tevékenységek állnak a fókuszodban. Töltsd az idődet olyan tevékenységekkel, amelyek éltetnek! Hallgass a szívedre!

Az április 6-án Mérlegben lévő telihold a munkahelyi és a magánéleted területén fejti ki energiáit. Ez lehet akár a karriered vagy hírneved csúcspontja vagy fordulópontja. Lehet, hogy egy nagy projektet fejezel be, eléred az egyik mérföldkövet, vagy valamilyen előléptetést vagy elismerést kapsz. Az életkörnyezetedben vagy a családban is változások történhetnek ebben az időszakban. Ez a telihold a magánéletedből felhozhat akár valamilyen fájdalmat a múltadból. Hallgass az intuíciódra, és gondoskodj magadról szükség esetén. Április 7-én a Bikában lévő Vénusz találkozik a Halakban lévő Neptunusszal, ekkor a kapcsolataidban az empátia együttérző energiája uralkodik. A mai napon a párkapcsolatodban mélyebb kötelékeket hozhat. Április 10-én a Vénusz az Ikrekbe lép és talán itt az ideje, hogy minőségi időt tölts a mindennapi rutinodra. Ha nagy projekten dolgozol, a kompromisszum és megértés könnyebben áramlik a csapattársak között. A szerelemben ez az időszak, amikor igazán értékeled a kis dolgokat – mint pl. az elmosott edények, vagy egy meglepetés süti a boltból. A legkisebb cselekedetek is boldoggá tehetik valaki napját – és a tiedet! Április 11-én a Kosban lévő Nap és Jupiter az égen együttállnak és izgalmas híreket hoznak a családodról vagy hatással vannak az életkörülményeidre. Költözöl? Várandós vagy? Kiskutyát fogadsz örökbe? Vagy valami más történik? Ez együtt járhat egy izgalmas karrieráttöréssel vagy életre szóló mérföldkővel is. Bár április 14-én rossz hírek vagy kis vita lehet, de semmi olyan nem fog történni, amit ne tudnál kezelni! A hangulat komor, és az emberek kevésbé nagylelkűnek érzik magukat, ezért jobb, ha egy másik napra halasztod a kéréseidet. Ebben az időszakban lehet, hogy kimerültséget érzel. Kulcsszó: a pihenés!

Az április 20-án újhold és napfogyatkozás a Kosban, amely az év második újholdja a Kosban! Ez felhívja a figyelmedet a családodra és az otthonodra. Jelentős változások és új kezdetek történhetnek az életed ezen területén. Ugyanezen a napon később a Nap belép a Bikába, még több lendületet és energiát hozva a horoszkópképletedbe. Ez a Bika időszaka, készen állsz arra, hogy az olyan tevékenységekre összpontosíts, amelyek fellobbantják a lélek tüzét. Engedd meg, hogy a belső gyermeki serdülő éned vezessen. Ugyanezen a napon a Bikában lévő Nap a Vízöntőben lévő Plutóhoz kapcsolódik, amely felkavarhatja az irányítás és a hatalom érzéseit. Újra fontolgathatod, hogyan használod az erőforrásaidat.

Az április 21-én kezdődő Bikában lévő retrográd (hátráló mozgású) Merkúr némi késlekedést vagy akadályt hozhat a kreatív projektjeidben. A múltbéli romantikus szálak is újra felmerülhetnek – exekkel találkozhatsz! Ha úgy érzed, elvesztetted a jelenben való gondolkodásod képességét, ez a retrográd hatás lehetőséget ad a gondolataid rendezésére. Április 29-én a Rákban lévő Mars fényszöget alkot a Bikában lévő Uránusszal, ezáltal néhány izgalmas és váratlan esemény történhet a kapcsolataidban. Előrelépés tapasztalható a szerződések és másokkal közös projektek terén. Ma magadat és másokat is meglepheted, de szerencsére a kockázatok ezen bolygópárosítás alatt minimálisak!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre