fbpx

Ikrek – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Ikrek jegyűek 2023 április havi horoszkópja

A Mars végre elhagyta a jegyedet március végén, ami azt jelenti, hogy ez a hónap számodra felüdülés lehet. Visszatért lendületed és az inspirációd! A hónap elején vágyakozol a személyes kapcsolatokra. Törődj kicsit magaddal, próbálj ki néhány új dolgot! Ebben az időszakban készen állsz a lassításra és a belső fordulatokra. Még sokmindent kell feldolgoznod a Mars előzőt hátráló időszakából. A hónap erőteljes álmokkal, tervekkel kezdődik április 3-án, amikor a Merkúr belép a Bikába.

A Mérlegben lévő telihold miatt április 6-án lehet némi dráma a társasági köreidben. Ha a mégsincs dráma, késztetést érzünk arra, hogy kockáztassunk vagy kipróbáljunk valami újat. Egy romantikus kapcsolatban vagy egy kreatív projektben fordulóponthoz érkezhetsz. A Bika jegyében lévő Vénusz április 7-én kapcsolatba lép a Halakban lévő Neptunusszal, emiatt több szeszélyesség érhet téged. Ez édes és támogató energia, amely akár karrier-áttöréshez is vezethet. Pozitív kozmikus energia és jó hangulat érkeznek április 10-én, amikor a Vénusz belép a jegyedbe! Ez a te időszakod a megnyilvánulásra. Merj nagyot álmodni! Ilyenkor a szinglik is észrevehetik, hogy több figyelmet kapnak. Ígéretes hírek érkezhet április 11-én, amikor a Nap és a Jupiter a Kosban találkoznak. A közös projektek támogatást kaphatnak, vagy egy régóta vágyott álom végre valóra válik. Támogató és nagylelkű energia árad, ideje ünnepelni! Élvezd az édes energiát, amíg csak lehet, mert a világegyetem komolyabbá válik április 14-én, amikor a Bika jegyében lévő Vénusz a Halakban lévő Szaturnusszal kapcsolódik. Ebben az időszakban talán komolyabb dolgokkal foglalkozol a munkában. Nehéznek és elfoglaltnak érezheted magad. Bízz a kozmikus időzítésben – ha elutasítás vagy visszaesés érkezik, ez is elmúlik. Menj tovább, de adj magadnak időt, hogy ha szükséges, akkor pihenj, vagy állj meg!

Az újhold és napfogyatkozás lesz a Kosban április 20-án, ami a második újhold a Kos jegyében idén, amely igen ritka esemény! Sorsdöntő emberek léphetnek be vagy léphetnek ki az életedből. A figyelmed a társas kapcsolataidra és tágabb társaságokra fordulhat. Új álmok jöhetnek, Te pedig nyugodtan lépj előre! Az is elképzelhető, hogy támogatást kapsz a jövőbeli céljaidhoz. A nap is ezen a napon, április 20-án lép be a Bikába, valószínűleg lassítani fogsz. Ebben az időszakban időt kell szánnod magadra és ellen kell állnod annak a szükségességének, hogy túlhajszold magad. Lassíts, figyelj a fizikai, mentális és érzelmi jólétedre. A Nap fényszöget alkot a Vízöntőben lévő Plútóval is, így lehet, hogy néhány megszállott gondolatod lehet. Ha ezt észreveszed magadon, használhatod ezt az energiát rossz szokásaid megtöréséhez.

A Merkúr április 21-én halad visszafelé a Bikában, emiatt nosztalgiázó állapotba is kerülhetsz. Bizonyos emlékek felmerülhetnek, ha úgy érzed, elengedd őket. Ez az időszak számodra alkalmas a napi menetrended újragondolásához és több énidő beiktatásához. A hónap végén a Mars a Rákban fényszöget alkot az április 29-én a Bika jegyében lévő Uránusszal. Emiatt álmaidból vagy intuíciódból származó üzenet érkezhet, amely tanácsot ad, hogyan oldj meg  egy bizonyos problémát. Képzeleted és kreativitásod használd ezen a napon!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre