fbpx

Mérleg – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Mérleg jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Ez az egyik kedvenc évszakod, mert a szerelem ilyenkor a levegőben van! A hónap Kos jegy időszakában a figyelmed a párkapcsolatodra irányul. Több időt tölthetsz a szerelmeddel vagy izgalmas együttműködési ajánlatokat és szerződéseket kaphatsz. Amikor beköszönt a Bika jegy, nyugalmasabb állapotba kerülsz. Mélységet és intimitást keresel és felfedeznéd a belső éned. A hónap elején a Merkúr belép a Bikába április 3-án és pénzügyi vagy befektetési híreket hoz neked. Ebben az időszakban sérülékenyebbnek érzed magad és azon gondolkodsz, miért van ez?

Az április 6-i telihold az Aszcendensedre irányítja a figyelmet! Fontos hírt kapsz vagy fordulópont következik be, amely személyesen érint téged vagy a fontos kapcsolataidat. A Nap a Chironnal együtt áll, így ez a telihold képes felszínre hozni némi fájdalmat is. Ami ma kiderül, az növekedéshez vezethet, de csak a növekedési fájdalmak után. Ideje a saját szükségleteidre összpontosítanod! Ne félj megvédeni magad! Önelégültebbnek érezheted magad április 7-én, amikor a Bika Vénusz találkozik a Halak Neptunuszával. Végezz önvizsgálatot és bocsásd meg magadnak, ha hibáztál. Szeretteid szeretete mindenhol körülvesz, csak ki kell nyújtanod a kezed!

A Bika jegybe belépő Vénusz április 10-én vidámabb hangulatba hoz! Izgalmas hírek érkezhetnek vagy termelékeny együttműködő beszélgetések indulhatnak egy cél érdekében. Álmodj nagyot és oszd meg vágyaidat másokkal! Ráadásul szerelmi téren kalandvágyóbbnak érzed magad. Talán tervezel egy utat a szerelmeddel vagy találkozol valakivel, akit érdekel az utazás. Olyan embert keresel ebben az időszakban, akitől tanulhatsz. Április 11-én a Kosban álló Nap és Jupiter ugyanazon a ponton találkozik az égen, ami jó jel a kapcsolatok szempontjából. Akár még az esküvői harangok is konghatnak! Következő lépést tehetünk egy partnerrel vagy izgalmas és reményteljes szerződés érkezhet. Ismét optimistának és boldognak érzed magad!

Április 14-én néhány időzítési zavar keletkezik és úgy érezheted, hogy túl sok dolog van napirenden, amikor a Bika Vénusza a Halak Szaturnuszával diszharmóniába kerül. Rossz hírek vagy bosszantó beszélgetések is kialakulhatnak – próbálj meg talpon maradni! Az emberek ma rosszkedvűek lehetnek, így ezt ne vedd személyesnek.

Április 20-án újhold és napfogyatkozás lesz egyben. Az új kezdet a szerelem vagy együttműködés körül idővel kibontakozhat. Az egyes kapcsolatokban a változások és új ciklusok most kezdődnek. Április 20-án később a Nap belép a Bikába, és arra invitál, hogy a pénzügyeidre koncentrálj. Lehet, hogy rendezel egy adósságot vagy felépíted befektetési portfóliódat. A szív ügyeiben készen állhatsz arra, hogy mélyebben összeolvadj a szerelmeddel. Most jött el az idő, hogy ha szükséges, támogatást kérjünk azoktól, akikre számíthatunk. Ugyanezen a napon a Nap a Vízöntő Plútójával kerül diszharmóniába, amivel a kimondatlan vágyak is ismertté válnak! Elképesztően szenvedélyesnek érezheted magad. A szexuális és kreatív energia a tetőfokára hágott! A romantikus kapcsolatokból származó múltbeli fájdalmak vagy minták is felszínre kerülhetnek, hogy megvizsgáljuk vagy kezeljük.

A Merkúr április 21-én megáll a Bikában és elindul visszafelé az égbolton, így még mélyebben elmélkedsz a múltbeli fájdalmaidról és félelmeidről. Ahogy elmélyülsz a gondolataidban, rájössz, hogy készen állsz magad vagy mások hibáinak elfogadására. Ez a feladás, a tisztítás és az elengedés időszaka. A hónap végén a Rák Mars idejét a Bika Uránuszával töltöd el április 29-én – szeretteid itt vannak, hogy támogassanak! Ha egy nehezebb időszakon mész keresztül, a bizalmasabb barátaidra és szeretteidre támaszkodni tudsz. Ez a fényszög állás előrelendülést is hozhat a projektekkel dolgozóknak. Valaki meglepően felajánlhatja a támogatását és segítségét a te igényeidre szabva!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre