fbpx

Oroszlán – áprilisi horoszkóp – 2023

  • Április 3.: A Merkúr belép a Bika jegyébe
  • Április 6.: telihold a Mérlegben
  • Április 10.: A Vénusz belép az Ikrekbe
  • Április 11.: A Nap és a Jupiter együttáll a Kosban
  • Április 20.: Újhold és napfogyatkozás a Kosban
  • Április 20.: A Nap belép a Bika jegyébe
  • Április 21.: A Merkúr retrográd (hátráló mozgású) a Bikában

Oroszlán jegyűek 2023 április havi horoszkópja

Az április havi horoszkópod arról szól, hogy izgalmas és érdekes dolgok várhatók ebben az időszakban! A hónap Kos jegye emlékeztet rá, hogy a kockázatvállalás nagy jutalmakat hozhat. Optimistábban és kíváncsibban tekintesz a jövőre, és lehet, hogy útra kelsz vagy tervezel utazást. Azután, ahogy a hónap során a Bika jegye elkezdődik, minden figyelem rád irányul, a nagy életcélokra és a karrieredre. Megérdemled a megfelelő elismerést. A hónap az április 3-i munkával vagy családi dolgokkal kapcsolatos hírekkel kezdődik, amikor a Merkúr a Bikába lép. Egy lehetséges karrierlehetőség érkezhet feléd! Figyelj oda azokra a beszélgetésekre, amelyek ezen a napon zajlanak, mert visszatérnek majd a hónap későbbi időszakában a Merkúr retrográd (hátráló) mozgása alatt.

A Mérlegben lévő telihold április 6-án a figyelmedet a személyes kifejezésre, a testvérekre vagy az új készségek megszerzésére fordítja. Fontos beszélgetések zajlanak vagy meglepő információkat kaphatsz. Valakinek vagy valakiknek megosztasz magadról egy kényes információt. Április 7-én támogatás érkezik, amikor a Bika-Vénusz a Halak-Neptunusszal alkot fényszöget. Ma harmonikus és támogató az energiák áradnak feléd. A kreativitás és a romantika szárnyal, és ez a nap fantasztikus lehetőséget nyújt a nyilvános megnyilatkozásokra is! Április 10-én a Vénusz az Ikrekbe lép, ez hatással lehet a szerelmi életedre. A barátaiddal töltött idő kielégítőnek tűnik, élvezed annak minden egyes percét. A szingli Oroszlánok talán a barátaik révén vagy társkereső alkalmazásokon keresztül találkozhatnak lehetséges partnereikkel.

Április 11-én a Nap a Kos jegyben találkozik a Jupiterrel, ezáltal izgalmas és ígéretes beszélgetések zajlanak. Lehet, hogy egy ajánlatot kapsz, amit egyszerűen nem lehet visszautasítani! Ez inspiráló energia, amely optimizmussal tölti meg a napodat. Április 14-én a Vénusz Ikrek a Halak Szaturnusszal diszharmóniába kerül, amely egyértelműen rosszabb alaphangulatod ad. Valaki a társasági körödben kérhet egy olyan szívességet, amely kellemetlenül érint. Talán határokat kell szabnod a barátságaidban. Ne félj nemet mondani! A Kos újhold napfogyatkozása április 20-án a horoszkópod olyan házába kerül, amely utazással, a spiritualitással, a kiadással és az oktatással kapcsolatos. Talán egy új oktatási útra lépsz, vagy megosztasz néhány ötletedet. Sorsdöntő információ vagy hír is érkezhet valamilyen formában.

A Nap a Bikába április 20-án lép, ami által középpontba kerül a karriered és a hírneved. Ebben az időszakban több figyelmet és elismerést kapsz, mint korábban és néhány célod végre megvalósulhat – gratulálunk! Itt az idő, hogy megünnepeld, hogy szakmailag milyen messzire jutottál. A Nap a Bikákban ezen a napon találkozik a Vízöntő-Plútóval, ami erőviszony-kérdéseket hozhat elő valamelyik közeli kapcsolatodban. Először aktivizálhat, de végül ez az energia átalakító hatású. Ha több nyilvános elismerést és figyelmet kapsz, akkor a féltékeny nézők is felbukkanhatnak.

Április 21-én lassíts le: kezdődik a Merkúr retrográd (hátráló) mozgása a Bikában! Bármilyen új kezdeményezés vagy esemény is történik a karrieredben és az életedben, óvatosan kell kezelni. Azonban bízhatsz benne, hogy az összes előrelépés és késlekedés végül egy jobb útvonalhoz vezet. Jelenleg sok lehetőséged van, szóval ne siess a döntéseiddel ebben az időszakban. Április 29-én az Oroszlánok készen állnak az álmuk megvalósítására, amikor a Rák-Mars találkozik a Bika-Uránusszal. Talán megosztasz magadról egy rejtett részt a nyilvánossággal, vagy betekintést nyersz a belső énedbe. Az intuíciód jó szolgálatot tehet a karrieredben, ezért figyelj rá oda jobban, mint máskor!

További hírek

Mutasd mind
Feliratkozás a legfrissebb naptár hírekre